Verkstaden

Vår verkstad är auktoriserad av Suzuki, Kawasaki, Indian och Victory för service, garantier och skador. Vi utför även service och reperationer på Yamaha, Honda och Harley Davidson där vi även utför Performance jobb med tex kammar och mappning i bromsbänk.

Tidsbokning 0418-402800 välj 2

Specifika frågor besvaras via email då mekanikerna respekterar att färdigställa inlämnade arbeten. Vi förstår att detta kan vara frustrerande men vi kan inte avbryta mekanikerna mitt i sina arbeten – de gör sitt yttersta och fokuserar på att alla ska få ut sina hojar i tid. Använd verkstad@motorsportlandskrona.se eller klicka här för att komma till formuläret för att kontakta verkstan.

Kan man ta tåg till er eller kan man få Lånehoj? Stationen ligger 1,8km bort och tar 20min att gå. Vill du ha lånehoj istället uppge detta när du bokar tid så ordnar vi det. Behöver du en hoj över natten eller flera dagar har vi ett mer begränsat utbud medans lånehoj under dagen har stora valmöjligheter.

När är min hoj färdig? Ibland blir inte hojen färdig samma dag, det skickas ut ett sms när hojen är klar. Kör inte hit på vinst och förlust utan vänta på sms eller ta kontakt först så du slipper riskera att komma hit innan hojen är färdig.

Service

Lämnar ni er hoj hos oss får ni er service utförd på bästa sätt. Din fabriksgaranti gäller på Kawasaki, Suzuki, Victory och Indian och du får du även den förlängda 5-års Trygghetsgarantin på Indian, Victory och Suzuki. Vi utför även service på Harley Davidson, Honda och Yamaha men rekommenderar er en märkesverkstad under garantitiden samt under högsäsong då vi kan ha svårt att hinna med andra märken.

Bromsbänk

Vi är ett auktoriserat DynoJet Tuning Center och Power Vision Center i samarbete med Motospeed. Har du en hoj med insprutning monterar och mappar vi Power Commander eller Power Vision i vår bromsbänk med hjälp av den senaste tekniken. Vi utför även Evil Flash av din original ECU och för H-D mappar vi numera med nyare mjukvara oavsett om det finns Race Tuner eller Super Tuner.

Försäkringsskador

Har din motorcykel blivit skadad genom tex krock eller stöldförsök?

Vi utför skadereparationer för de flesta försäkringsbolag tex Bilsport & MC, Folksam, If, Svedea och Trygghansa.

Vi utför skadereparationer på Suzuki, Kawasaki, Indian, Victory, Honda, Yamaha och Harley-Davidson.

Att göra vid skada

1. Anmäl skadan till ditt försäkringsbolag.

2. Ring/maila oss och kom in med fordonet och ta med ditt skadenummer.

Kan ni inte transportera in fordonet, kontakta oss så hjälper vi er med det.